Hem > Uncategorized > Nyvald

Nyvald

… typ. Hade alltså äran att bli vald till SSCO:s ordförande i förra veckan. Jag tillträder den 1 juli, mitt under Almedalsveckan, och ser fram emot ett mycket spännande år.

SSCO, alltså Stockholms studentkårers centralorganisation,  har fått det uttryckliga uppdraget av sina medlemmar att verka för tillväxt och samhällsutveckling i Stockholmsregionen. Naturligtvis gör vi detta ur ett utbildningsperspektiv, och naturligtvis kommer nästa år att präglas av det kommande valet och av den interna process som kårobligatoriets avskaffande kommer att föra med sig. Vårt arbete utförs med de överordnade målen att svensk utbildning ska hålla en internationellt sett mycket hög kvalitet, att alla människor i Sverige ska ha lika och goda möjligheter att utbilda sig och att Stockholm ska träda fram som Europas mest attraktiva kunskapsregion. Vi arbetar gentemot kommuner, landsting, riksdag och regering, och samverkar även med berörda myndigheter och intresseorganisationer.

Det kommer att bli en fest.

Edit: Vill passa på att tacka för gratulationerna från Saco Studentråds ordförande Stina Hamberg, som på Newsmill idag skriver utmärkt om behovet av en a-kasselösning för studenter.

Annonser
Kategorier:Uncategorized Taggar:,
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: